Om oss

Cronström & Co är en strategisk eventbyrå. Våra kunder kommer till oss för att få kreativ och praktisk hjälp med att planera och genomföra möten och events.

Vi har över 20 års erfarenhet av att leverera högprofilerade möten och events för kunder inom privat och offentlig sektor med fokus på näringslivsrelaterade frågor och gränsöverskridande utmaningar inom och mellan näringsliv, akademi, organisationsvärlden och offentlig sektor.

Vi har en stor bredd i våra uppdrag – från att projektleda större möten och events med tusentals deltagare till att arbeta med innehåll och upplägg till mindre seminarier, konferenser och runda bordssamtal. Däremellan gör vi mötesplatser, workshops, konferenser, ledarforum och årsmöten.

Vi vet att det är i mötet mellan människor det händer – kunskap och erfarenheter blandas, idéer föds, affärer uppstår, individer och organisationer utvecklas, och projekt genomförs. Med vår nyfikenhet och breda och mångåriga erfarenhet skapar vi ständigt nya koncept.

Med bas i Malmö har vi idag uppdragsgivare över hela Sverige. Till vår hjälp har vi ett omfattande nätverk av utvalda samarbetspartners och underleverantörer. Vi ingår i ett flertal väl inarbetade konstellationer.

Kontakt

Vi på Cronström & Co brinner för värdeskapande möten. Vi är ett dynamiskt gäng effektiva projektledare, producenter och strategiska rådgivare. 
Ta kontakt med oss redan idag!

Eleni Cronström

Eleni Cronström

VD, Senior projektledare

Henrietta Gatestål

Henrietta Gatestål

Projektledare

HITTA OSS

Adress

Stortorget 13A
211 22 Malmö

HITTA OSS

Adress

Stortorget 13A
211 22 Malmö