Partnerskapets årliga konferens

Cronström & Co samarbetar sedan flera år med Partnerskapet vid Ekonomihögskolan i Lund kring Partnerskapets årliga konferens. Vi är bollplank och strategisk rådgivare. Vi arbetar med temat för konferensen, gör research och identifierar talare. Vi utformar även inbjudan.

 

Partnerskapets årliga konferens samlar ett 100-tal medlemsföretag. Varje konferens byggs upp kring ett aktuellt tema med talare som bidrar med olika infallsvinklar i ämnet. Tack vare våra goda kontakter inom såväl näringsliv som politik har vi haft möjlighet att få talare som Margot Wallström, Fredrik Reinfelt, Sven Hagströmer och Helena Helmersson, globalt ansvarig för HMs CSR-arbete, till konferensen.

Förutom att identifiera, kontakta, boka och briefa talare och moderator utformar vi även inbjudan. Vi har ett nära samarbete med Thorsson Kommunikation som konceptualiserar, visualiserar, skriver copy och illustrerar.

Vi är experter på kunskapsevent och är gärna ditt bollplank. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Stiftelsen Partnerskapet erbjuder företag och organisationer att inom ramen för Ekonomihögskolans partnerprogram utveckla ett brett och nära samarbete med forskningen och utbildningen. Samarbetet möjliggör genvägar i Ekonomihögskolans omfattande nätverk. Partnerföretagens företrädare med respektive träffas en gång per år under festliga förhållanden präglad av den lundensiska traditionen. Välkända föreläsare och aktuella ämnen inleder konferensen som fortsätter med middag och underhållning på denna uppskattade årliga kontaktkonferens.

 

Läs om våra andra uppdrag här.