Malmö Näringslivsgala 2006 – 2015

Årets stora näringslivsevenemang i Malmö med fullspäckat seminarieprogram på dagen för 700 deltagare, galaföreställning och prisutdelning på kvällen för 1500 gäster. För nionde året i rad projektleder, producerar och genomför vi dagen och kvällen.

 

På uppdrag av Malmö stad och medarrangörerna Swedbank, Almi och Arbetsförmedlingen projektleder vi  Malmö Näringslivsgala. I det omfattande förarbetet ingår att

  • dra igång och koordinera nomineringsprocessen för de 9 näringslivspriser som delas ut på galakvällen.
  • marknadsföra evenemanget – från det att nomineringen öppnar i september och fram till februari då Malmö Näringslivsgala äger rum.
  • producera nomineringsfilmer och vinnarfilmer.
  • konceptualisera och producera  den fullspäckade inspirationsdagen på Swedbank stadion för 700 deltagare och den sprudlande galakvällen på Malmö Opera för 1500 gäster.
  • arrangera sponsoraktiviteter före och under galan.
  • ansvara för den omfattande biljetthanteringen.

Malmö Näringslivsgala är en uppskattad mötesplats och en plattform för företagen i Malmö med omnejd att träffas och nätverka med andra företag samt med politiker och tjänstemän inom Malmö stad.

På scen har vi haft bl.a. Timbuktu, Sarah Dawn Finer, Miss Li, Måns Zelmerlöw, Linnea Henriksson, Sissela Kyle,  Erik Haag, Anne Lundberg, David Batra och Robin Paulsson.

Vi hanterar all logistik kring Malmö Näringslivsgala. Vi projektleder

  • jurygrupperna.
  • det kreativa teamet där regissör, kommunikationsbyrå, filmproduktionsbolag och teknikleverantör ingår.
  • en lång rad olika underleverantörer.
  • talare, artister och gäster på scen.

Vi ansvarar för den kreativa höjden. Vi upphandlar och kvalitetssäkrar underleverantörer och har budgetansvaret.

2012 firade Malmö Näringslivsgala 10 år. Då passade vi på att se över den grafiska profilen. Tillsammans med Bysted tog vi fram en ny grafisk profil som fick genklang i prisfilmer och scenografi.

Vi genomför Malmö Näringslivsgala i samverkan med WonderleapEight (numera F.E.W) och Informationsteknik.

Om Malmö Näringslivsgala

Malmö stad var en av initiativtagarna till galan för 13 år sedan. Nu ses den som ett väl etablerat årligt event som Malmös företagare ser fram emot lika mycket som vi i Malmö stad.

Malmö stad ser det som en tillfälle att uppmärksamma det dynamiska företagsklimatet vi har i Malmö och att få belöna framgångsrika företagare. Det är en uppskattad plattform för företagen i Malmö att träffas och nätverka med andra företag samt med politiker och tjänstemän inom Malmö stad. Under dagens föreläsningar bjuds alla företagare i Malmö in på inspiration och nätverksmöjligheter. Kvällens gala har en glamourös inramning, och årets pristagare firas med buller och bång.

Andra galor som vi har utvecklat koncept och varit projektledare förHSB Barngala, Lund Grand Prix.

Läs om våra andra uppdrag här.